FRI FRAKT UT AUGUST

0

Din handlekurv er tom

Frakt og retur

Leveringstid: 10-30 virkedager (med forbehold pga Covid-19)

Vi sender pakker både fra Norge og USA/Kina, avhengig av hvilket produkt som er kjøpt og lagerstatus.

Du vil motta en ordrebekreftelse når pakken forlater vårt lager, uavhengig hvor pakken sendes fra. Her kan du også spore forsendelsen. 

Visste du at vi sender alle våre produkter direkte fra fabrikk? Dette gjør vi som et ledd i å være en mer miljøvennlig bedrift og bidra til å spare miljøet for unødvendig emballasje.

Hvor blir pakken min levert?

Du vil få hentelapp og kan hente pakken på nærmeste postkontor.

Hvor er pakken min?

Du vil motta en mail med sporingsnummer og link til å søke hvor pakken din er .

Pakker som ikke blir hentet på utleveringssted

Du har 14 dager på deg til å hente ut pakken din. Hvis pakken ikke blir hentet og går i retur til oss trekkes et gebyr på 150 kroner for å dekke deler av våre kostnader relatert til frakt, returhåndtering og administrasjon.

OBS: For å unngå at varen blir sendt feil eller ikke levert av postbud er det viktig at du legger inn riktig navn, adresse og postnummer når du bestiller. Det er også viktig at postkassen er merket med samme navn som i bestillingen.  

 

Hvordan sender jeg i retur?

Dersom du ønsker å returnere din bestilling, må du ta kontakt med vår kundeservice.

Du har 14 dager ubetinget angrerett. Har det gått lengre tid, bare ta kontakt så finner vi en løsning.

Vårt mål er å alltid ordne opp, så er det noe du er misfornøyd med eller angrer på – ta kontakt!

Vi setter pris på om du leverer tilbake varer i originalemballasje. Selv om produktet ikke er brukt er det vanskelig for oss å selge varer uten emballasje. Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt på post@easycutter.no så fikser vi dette så enkelt som mulig for deg! 

Vilkår for retur av vare

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. Pakkelappen som ligger i pakken når du mottar den, må følge med i returen.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Kunden må selv dekke returkostnaden

Når får jeg tilbakebetaling for min retur?

Vi jobber hardt for å behandle din retur i løpet av 7-10 dager etter at du sendte pakken tilbake til oss. Ved retur tilbakebetales pengene til samme betalingsmetode du benyttet deg av ved bestilling. Fra den dagen du mottar bekreftelse på mottatt retur med returbeløp vil Stripe tilbakebetale til ditt bankkort/bankkonto i løpet av 10 virkedager, hos PayPal vil du ha returbeløp tilgjengelig på din PayPal konto i løpet av 1-2 virkedag, mens hos Klarna vil du få returbeløpet kreditert din Klarna faktura i løpet av 1-2 virkedager.